
Porcijas: 4 ēdāji
Kalorijas: 405kcal
Sastāvdaļas
- 250 g Burkāni
- 300 g Brokoļi
- 400 g Puķkāposti
- 800 g Kartupeļi
- 10 g Ķiploki 2 daiviņas
- 600 g Cūkgaļa
- 1 g Sāls
- 1 g Pipari
- 5 ml Olīveļļa
Pamācība
- Cūkgaļu noskalo, sagriež gabaliņos un lieks sakarsētā pannā cepties.
- Kamēr gaļa cepas, nomizo un sagriež dārzeņus
- Kad gaļa ir gatava, pannā pievieno burkānus un puķkāpostus, mazliet vēlāk arī brokoļus. Neaizmirstam sāli, piparus un caur spiedi izspiestu ķiploku.
- Kad burkāni un puķkāposti gandrīz mīksti, pievieno brokoļus,
- Pasniedz ar vārītiem vai ceptiem kartupeļiem.
Piezīmes
4 porcijām nepieciešami 6 kartupeļi, 4 vidēji burkāni, puse no brokoļa, puse no puķkāposta
Uzturvielas
Kalorijas: 405kcal | Ogļhidrāti: 41g | Olbaltumvielas: 38g | Tauki: 10g | Piesātinātās taukskābes: 3g | Holesterīns: 90mg | Nātrijs: 312mg | Kālijs: 2080mg | Šķiedrvielas: 10g | Cukurs: 6g | A vitamīns: 10910IU | C vitamīns: 142.4mg | Kalcijs: 163mg | Dzelzs: 9.4mg