Pildītas olas

Pildītas olas

Šinī izpildījumā olas ripo iekšā kā pa reni:) Sevišķi vērtīgi, ja jāpievar liels kvantums vārītu olu.
Sagataves: 5 minūtes
Pagatavošana: 10 minūtes
Kopējais laiks: 15 minūtes
Ēdienreize: Brokastis, Vakariņas
Ēdiena veids: Uzkodas
Atslēgvārds: Olu ēdieni
Kategorija: Bez glutēna, Bez piena produktiem, Maz ogļhidrātu, Veģetārs
Porcijas: 2
Kalorijas: 130kcal

Sastāvdaļas

  • 4 Olas
  • 1 tk Majonēze
  • 3 tk Graudainās sinepes

Pamācība

  • Novāra olas (vēlams cieti vārītas). Nomizo un gareniski sagriež uz pusēm.
  • Dzeltenumu liek bļodiņā, baltumu uz šķīvja.
  • Dzeltenumu samaisa ar nelielu daudzumu majonēzes (mitrumam) un sinepēm (pēc garšas).
  • Dzeltenuma masu pilda atpakaļ olu baltumos. Ja vēlas skaisti noformētas oliņas, var izmantot konditorijas maisiņu masas izspiešanai.
  • Mēli var norīt.

Uzturvielas

Kalorijas: 130kcal | Olbaltumvielas: 11g | Tauki: 8g | Piesātinātās taukskābes: 2g | Holesterīns: 327mg | Nātrijs: 145mg | Kālijs: 121mg | A vitamīns: 475IU | Kalcijs: 49mg | Dzelzs: 1.5mg

Komentēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *