Porcijas: 2
Kalorijas: 473kcal
Sastāvdaļas
- 3 Olas
- 250 g Biezpiens
- 50 g Seleriju kāti
- 50 g Paprika
- 100 g Šampinjoni
- 30 ml Kokosriekstu eļļa
- 1 šķipsna Sāls Rozā Himalaju
- 1 šķipsna Pipari
- 50 g Siers
- 10 g Zaļumi
- 20 g Spināti
Pamācība
- Uz pannas apcep iepriekš sagrieztu selerijas kātu, papriku un šampinjonus.
- Atsevišķā traukā sakuļ olas un samaisa tās ar biezpienu (var ar blenderi, lai masa viendabīgāka).
- Saceptos dārzenīšus ar sēnēm pieber pie olām un biezpiena, visu mazliet samaisa un lej cepešformā. Var izmantotu mazu, seklu formu vai liet keksiņu veidnēs.
- Cep 20 minūtes 180 grādos. Pasniedz ar zaļumiem, spinātiem, var pārkaisīt ar rīvētu sieru.
Piezīmes
Šajā receptē var izmantot visu, kas sakrājies ledusskapī – dažādus dārzenīšus, šķiņķi utt.
Var cept arī pannā uz plīts.
Siers nav ierēķināts uzturvērtībā.
Uzturvielas
Kalorijas: 473kcal | Ogļhidrāti: 9g | Olbaltumvielas: 31g | Tauki: 35g | Piesātinātās taukskābes: 23g | Holesterīns: 293mg | Nātrijs: 737mg | Kālijs: 578mg | Šķiedrvielas: 2g | Cukurs: 6g | A vitamīns: 2670IU | C vitamīns: 37.7mg | Kalcijs: 341mg | Dzelzs: 2mg