Porcijas izmaksas:: €1.35
Porcijas: 4
Kalorijas: 826kcal
Sastāvdaļas
- 500 g Kāposti
- 150 g Sviests
- 600 g Maltā gaļa
- Sāls
- 10 g Ķiploki
- ¼ tējk. Melnie pipari malti
- 70 g Sīpoli smalki sakapāti
- 120 ml Pētersīļi vai koriandrs
- 240 ml Skābais krējums vai majonēze
Pamācība
- Ar nazi vai virtuves kombainu smalki sakapā kāpostu.
- Lielā pannā kāpostu pasautē1/2 no sviesta daudzuma kādas 5-6 minūtes. Pievieno garšvieliņas. Kad kāposts mīksts, to liek bļodā.
- Tanī pašā pannā izkausē atlikušo sviestu un pievieno ķiploku un sīpolu. Pasautē kādu minūti. Liek klāt malto gaļu un cep, kamēr gatava un liekais šķidrums iztvaikojis.
- Samazina karstumu un gaļai pievieno saceptos kāpostus.
- Pievieno sāli un piparus pēc garšas. Pasniedz ar svaigu koriandru vai pētersīļiem un ar krējumu vai majonēzi.
Uzturvielas
Kalorijas: 826kcal | Ogļhidrāti: 12g | Olbaltumvielas: 29g | Tauki: 74g | Piesātinātās taukskābes: 38g | Holesterīns: 220mg | Nātrijs: 437mg | Kālijs: 921mg | Šķiedrvielas: 4g | Cukurs: 7g | A vitamīns: 3460IU | C vitamīns: 57.2mg | Kalcijs: 174mg | Dzelzs: 2.5mg