Porcijas: 1
Kalorijas: 438kcal
Sastāvdaļas
- 1 Āboli
- 1 Citroni sulai
- 70 g Tuncis konservēts
- 1 Ēd.k. Pētersīļi
- Tējk. Olīveļļa
- 1 šķipsna Kumīns
- Sāls
- Pepper
- 1 sauja Rukola
- 1/2 Avokado
- 1 Pilngraudu tortilja 25 cm
Pamācība
- Ābolu sadala uz pusēm, izņem serdi. Pusi no ābola sagriež plānās šķēlītēs. Otru pusi apslaka ar citronu sulu, ietin pārtikas plēvē un noglabā ledusskapī līdz pasniegšanas brīdim.
- Bļodā samaisa sagriezto ābolu, tunci, pētersīļus, eļļu un kumīnu. Pievieno sāli un piparus. Pieber rukolas lapiņas.
- Pusīti avokado sagriež plānās šķēlītēs un liek tortiljas centrā. Liek virsū tunča salātus. Visu cieši ietin.
- Tieši pirms pasniegšanas ņem ledusskapī noglabāto ābolu un pasniedz kopā ar vrapu.
Uzturvielas
Kalorijas: 438kcal | Ogļhidrāti: 59g | Olbaltumvielas: 20g | Tauki: 18g | Piesātinātās taukskābes: 3g | Holesterīns: 25mg | Nātrijs: 390mg | Kālijs: 1002mg | Šķiedrvielas: 15g | Cukurs: 24g | A vitamīns: 312IU | C vitamīns: 76mg | Kalcijs: 95mg | Dzelzs: 4mg