Tunča, avokado un ābola vraps

Tunča vraps

Tunča, ābola un avokado vraps

Olbaltumvielām bagāta, viegla maltīte
Sagataves: 7 minūtes
Kopējais laiks: 7 minūtes
Ēdienreize: Brokastis, Pusdienas, Vakariņas
Ēdiena veids: Pamatēdieni
Kategorija: Bez piena produktiem, Zivju ēdieni
Plānam: Vidusjūras plāns
Porcijas: 1
Kalorijas: 438kcal

Sastāvdaļas

  • 1 Āboli
  • 1 Citroni sulai
  • 70 g Tuncis konservēts
  • 1 Ēd.k. Pētersīļi
  • Tējk. Olīveļļa
  • 1 šķipsna Kumīns
  • Sāls
  • Pepper
  • 1 sauja Rukola
  • 1/2 Avokado
  • 1 Pilngraudu tortilja 25 cm

Pamācība

  • Ābolu sadala uz pusēm, izņem serdi. Pusi no ābola sagriež plānās šķēlītēs. Otru pusi apslaka ar citronu sulu, ietin pārtikas plēvē un noglabā ledusskapī līdz pasniegšanas brīdim.
  • Bļodā samaisa sagriezto ābolu, tunci, pētersīļus, eļļu un kumīnu. Pievieno sāli un piparus. Pieber rukolas lapiņas.
  • Pusīti avokado sagriež plānās šķēlītēs un liek tortiljas centrā. Liek virsū tunča salātus. Visu cieši ietin.
  • Tieši pirms pasniegšanas ņem ledusskapī noglabāto ābolu un pasniedz kopā ar vrapu.

Uzturvielas

Kalorijas: 438kcal | Ogļhidrāti: 59g | Olbaltumvielas: 20g | Tauki: 18g | Piesātinātās taukskābes: 3g | Holesterīns: 25mg | Nātrijs: 390mg | Kālijs: 1002mg | Šķiedrvielas: 15g | Cukurs: 24g | A vitamīns: 312IU | C vitamīns: 76mg | Kalcijs: 95mg | Dzelzs: 4mg

Komentēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *