Porcijas: 3
Kalorijas: 304kcal
Sastāvdaļas
- 6 Saulē kaltēti tomāti eļļā
- 4 Ķiršu tomātiņi
- 2 Lociņi
- 6 Olas
- 150 g Fetas siers Fetahi vai Fetaki u.c. markas
- 0.5 – 1 Tējk. Sāls
- 2 Tējk. Olīveļļa
- 5 g Baziliks vēlams svaigs
Pamācība
- Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200°C
- Sasmalcina lociņus, ķiršu tomātiņus, saulē kaltētos tomātus un baziliku.
- Tad to visu ber bļodā, pievieno olas un sāli un visu kārtīgi sakuļ.
- Iedrupina fetas tipa sieru un visu vēlreiz samaisa.
- Keksiņu formas (var izmantot arī citu cepšanas veidni) ietauko ar olīveļļu un tajās ielej olu masu.
- Visu cep 20 minūtes 200°C
Uzturvielas
Kalorijas: 304kcal | Ogļhidrāti: 6g | Olbaltumvielas: 19g | Tauki: 23g | Piesātinātās taukskābes: 11g | Holesterīns: 372mg | Nātrijs: 703mg | Kālijs: 318mg | Šķiedrvielas: 1g | Cukurs: 3g | A vitamīns: 1007IU | C vitamīns: 13mg | Kalcijs: 302mg | Dzelzs: 2mg