Itāļu brokastu olu keksiņi

Itāļu brokastu olu keksiņi

Itāļu brokastu olu keksiņi

Keksiņi saulainām brokastīm
Sagataves: 10 minūtes
Pagatavošana: 20 minūtes
Kopējais laiks: 30 minūtes
Ēdienreize: Brokastis, Vakariņas
Ēdiena veids: Sacepumi
Kategorija: Bez glutēna, Maz ogļhidrātu, Veģetārs
Plānam: Veģetārajam plānam, Vidusjūras plāns
Porcijas: 3
Kalorijas: 304kcal

Sastāvdaļas

  • 6 Saulē kaltēti tomāti eļļā
  • 4 Ķiršu tomātiņi
  • 2 Lociņi
  • 6 Olas
  • 150 g Fetas siers Fetahi vai Fetaki u.c. markas
  • 0.5 – 1 Tējk. Sāls
  • 2 Tējk. Olīveļļa
  • 5 g Baziliks vēlams svaigs

Pamācība

  • Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200°C
  • Sasmalcina lociņus, ķiršu tomātiņus, saulē kaltētos tomātus un baziliku.
  • Tad to visu ber bļodā, pievieno olas un sāli un visu kārtīgi sakuļ.
  • Iedrupina fetas tipa sieru un visu vēlreiz samaisa.
  • Keksiņu formas (var izmantot arī citu cepšanas veidni) ietauko ar olīveļļu un tajās ielej olu masu.
  • Visu cep 20 minūtes 200°C

Uzturvielas

Kalorijas: 304kcal | Ogļhidrāti: 6g | Olbaltumvielas: 19g | Tauki: 23g | Piesātinātās taukskābes: 11g | Holesterīns: 372mg | Nātrijs: 703mg | Kālijs: 318mg | Šķiedrvielas: 1g | Cukurs: 3g | A vitamīns: 1007IU | C vitamīns: 13mg | Kalcijs: 302mg | Dzelzs: 2mg

Komentēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *