Lasis ar svaigo dārzeņu salātiem

Lasis ar svaigajiem salātiem

Lasis ar svaigo dārzeņu salātiem

Veselīga, ātra maltīte
Sagataves: 15 minūtes
Pagatavošana: 15 minūtes
Kopējais laiks: 30 minūtes
Ēdienreize: Pusdienas, Vakariņas
Ēdiena veids: Pamatēdieni
Kategorija: Bez glutēna, Zivju ēdieni
Plānam: Vidusjūras plāns
Porcijas: 4
Kalorijas: 417kcal

Sastāvdaļas

  • Ēd.k. Olīveļļa
  • 4 Laša filejas
  • 250 g Bietes svaigas, mizotas, rīvētas
  • 175 g Selerijas saknes mizota un rīvēta
  • 175 g Burkāni mizoti, rīvēti
  • 1 Ēd.k Ābolu etiķis
  • 2 Ēd.k Sēkliņas dažādas, grauzdētas
  • 2 Ēd.k Pesto
  • 4 Ēd.k Skābais krējums

Pamācība

  • Uzsilda krāsni līdz 200C. Cepamtraukā ieklāj foliju vai cepampapīru un uz tā izklāj laša gabaliņus, ar ādu uz leju. Pārslaka ar olīveļļu un cep 10-12 minūtes.
  • Tikmēr bļodā samaisa rīvētās bietes, seleriju, burkānus, etiķi, eļļu un sēklas.
    Bļodiņā ieliek skābo krējumu un pesto, samaisa.
    Kad lasis gatavs, to pasniedz ar pesto mērcīti un kraukšķīgajiem salātiem.

Uzturvielas

Kalorijas: 417kcal | Ogļhidrāti: 16g | Olbaltumvielas: 29g | Tauki: 21g | Piesātinātās taukskābes: 4g | Holesterīns: 62mg | Nātrijs: 247mg | Kālijs: 1022mg | Šķiedrvielas: 4g | Cukurs: 8g | A vitamīns: 7595IU | C vitamīns: 9mg | Kalcijs: 81mg | Dzelzs: 2mg

Komentēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *