Porcijas: 2
Kalorijas: 406kcal
Sastāvdaļas
- 2 Ēd.k. Olīveļļa
- 4 Zivs gabali der jebkura baltā zivs pēc izvēles
- 2 Olas
- 2 Ēd.k. Milti
- Sāls un pipari
Pamācība
- Ņem jebkuru balto zivi pēc izvēles (menca, līdaka, asaris, heks utt.), sagriež 5 cm biezos gabalos. Pārkaisa ar sāli un pipariem no abām pusēm.
- Lēzenā šķīvī ber miltus, citā bļodiņā sakuļ olas. Zivs gabalus pirms cepšanas apviļā miltos, liekos miltus nopurina, tad ātri iemērc olā, lai vienmērīgi pārklātos un cep uzkarsētā eļļā 10 minūtes no abām pusēm.
Uzturvielas
Kalorijas: 406kcal | Ogļhidrāti: 6g | Olbaltumvielas: 46g | Tauki: 22g | Piesātinātās taukskābes: 4g | Holesterīns: 264mg | Nātrijs: 167mg | Kālijs: 665mg | Šķiedrvielas: 1g | Cukurs: 1g | A vitamīns: 238IU | Kalcijs: 45mg | Dzelzs: 2mg