Porcijas: 4
Kalorijas: 52kcal
Sastāvdaļas
- 3 Kabači
- 1 ēd.k. Olīveļļa
- 2 daiviņas Ķiploki
- 1/2 tējk. Žāvēts oregano
- Sāls
- Pipari
- Paprikas pārslas pēc izvēles
- 25 g Parmezāna tipa siers
Pamācība
- Kabaci sagriež ripiņās
- Pannā uzkarsē eļļu, iespiež ķiploku un pacep 30 sekundes, lai izplatās aromāts.
- Pievieno sagriezto kabaci, pacep 10 minūtes, pārkaisa ar sāli, pipariem, oregano un paprikas pārslām. Pārber ar rīvētu parmezāna sieru.
- Pasniedz kā piedevu vai vienus pašus.
Uzturvielas
Kalorijas: 52kcal | Ogļhidrāti: 5g | Olbaltumvielas: 4g | Tauki: 2g | Piesātinātās taukskābes: 1g | Holesterīns: 4mg | Nātrijs: 112mg | Kālijs: 384mg | Šķiedrvielas: 1g | Cukurs: 4g | A vitamīns: 343IU | C vitamīns: 26mg | Kalcijs: 98mg | Dzelzs: 1mg