
Porcijas: 3
Kalorijas: 310kcal
Sastāvdaļas
- 750 g Foreles ķidātas
- 15 g Ķiploki
- Olīveļļa
- Rozmarīns
- Sāls
- 1/2 Citrons
- Melnie pipari
Pamācība
- Sakarsē cepeškrāsni 180 grādus karstu.
- Foreles no iekšpuses ierīvē ar sāli, pipariem, pildi ar sakapātiem ķiplokiem un liec uz cepamās veidnes.
- Pārslaki ar olīveļļu, pārkaisi rozmarīnu, vēl nedaudz sāli, piparus un liec krāsnī cepties 30 minūtes.
- Gatavai forelei pārslaki citrona sulu un pasniedz.
Piezīmes
2-3 porcijām vajadzēs 2 foreles
Uzturvielas
Kalorijas: 310kcal | Ogļhidrāti: 3g | Olbaltumvielas: 51g | Tauki: 8g | Piesātinātās taukskābes: 1g | Holesterīns: 147mg | Nātrijs: 78mg | Kālijs: 1247mg | A vitamīns: 155IU | C vitamīns: 17.1mg | Kalcijs: 181mg | Dzelzs: 1.9mg