
Porcijas: 2
Kalorijas: 415kcal
Sastāvdaļas
- 250 g Mencas fileja
- 200 ml tomātu mērce
- Sāls
- Pipari
- 15 ml Olīveļļa
- 125 g brūnie vai savvaļas rīsi
Pamācība
- Zivi apsmērē ar sāli un pipariem, apslaka ar olīveļļu.
- Katliņā uzkarsē tomātu mērci, liek tajā zivi un kārtīgi to noklāj ar tomātu mērci.
- Liek zivi cepties 200 grādos uz 10-15 minūtēm.
- Pasniedz ar brūnajiem vai savvaļas rīsiem.
Piezīmes
Bezglutēna variantam rīsi jāaizvieto ar ko citu!
Uzturvielas
Kalorijas: 415kcal | Ogļhidrāti: 52g | Olbaltumvielas: 32g | Tauki: 9g | Piesātinātās taukskābes: 1g | Holesterīns: 53mg | Nātrijs: 596mg | Kālijs: 1114mg | Šķiedrvielas: 5g | Cukurs: 5g | A vitamīns: 485IU | C vitamīns: 8.3mg | Kalcijs: 46mg | Dzelzs: 2.7mg