
Porcijas: 3
Kalorijas: 393kcal
Sastāvdaļas
- 500 g Vistu šķiņķīši ar kaulu un ādu.
- 800 g Puķkāposts
- 170 g Bumbieris
Pamācība
- Vistu šķinķīšus ierīvē ar sāli un pipariem (ar visu ādu).
- Uzkarsētā pannā liek vistas ar ādu uz leju, pacep kādas 3 minūtes, kamēr āda apbrūnējusi un sāk izdalīties tauki.
- Pannā pievieno sadalītu puķkāpostu un bumbieri. Izkārto tā, lai vista paliek ar ādas pusi uz leju.
- Tad visu liek 200 grādos uzkarsētā cepeškrāsnī, cep 15 minūtes. Tad vistu apgriež uz otru pusi un pacep vēl kādas 10 minūtes, kamēr puķkāposts un bumbieri mīksti un vista viegli atdalās no kaula.
Piezīmes
3 porcijām vajadzēs 3 lielus vistu šķinķīšus, 1 lielu puķkāpostu un 1 lielu bumbieri.
Pašreizējā bildīte neatbilst receptei.
Pašreizējā bildīte neatbilst receptei.
Uzturvielas
Kalorijas: 393kcal | Ogļhidrāti: 22g | Olbaltumvielas: 32g | Tauki: 28g | Piesātinātās taukskābes: 7g | Holesterīns: 163mg | Nātrijs: 208mg | Kālijs: 1204mg | Šķiedrvielas: 7g | Cukurs: 10g | A vitamīns: 130IU | C vitamīns: 131mg | Kalcijs: 77mg | Dzelzs: 2.3mg