Porcijas: 6
Kalorijas: 207kcal
Sastāvdaļas
- 225 g Šampinjoni
- 5 g Ķiploki
- 280 g Spināti
- 4 Olas
- 200 ml Piens
- 60 g Fetas siers
- 60 g Parmezāna tipa siers jebkurs cietāks siers
- 125 g Mocarellas siers
- 1 šķipsna Sāls
- 1 šķipsna Pipari
Pamācība
- Liek cepeškrāsni karsēties uz 180 grādiem.Sagriež spinātus, notīra sēnes un sagriež šķēlītēs. Saspiež ķiploku.
- Šampinjonus un ķiploku apcep uzkarsētā pannā kādas 5-7 minūtes,
- Cepamtraukā ieber nosusinātus spinātus. Pa virsu uzber sēnes un fetas siera gabaliņus.
- Bļodā sajauc olas, pienu un Parmezāna sieru. Pievieno nedaudz piparus. Sakulto masu lej cepamtraukā virs spinātiem un sēnēm. Pa virsu vienmērīgi pārber mocarellas sieru.
- Cepamtrauku liek cepeškrāsnī un cep kādas 45-55 minūtes vai kamēr virsiņa ir apbrūnējusi.
Uzturvielas
Kalorijas: 207kcal | Ogļhidrāti: 6g | Olbaltumvielas: 17g | Tauki: 13g | Piesātinātās taukskābes: 7g | Holesterīns: 144mg | Nātrijs: 499mg | Kālijs: 498mg | Šķiedrvielas: 1g | Cukurs: 3g | A vitamīns: 4830IU | C vitamīns: 14.2mg | Kalcijs: 376mg | Dzelzs: 2.2mg