Porcijas: 4
Kalorijas: 238kcal
Sastāvdaļas
- 500 ml Marinētas bietes
- 1 l Kefīrs
- 1 Gurķi garais
- 2 Olas cieti vārītas
- Lociņi
- Dilles
Pamācība
- Lielā traukā liek marinētās bietes, pielej klāt kefīru.
- Nomizo un sagriež gurķi, kā arī olas. Visu liek klāt pie bietēm un kefīra. Samaisa, liek klāt sagrieztus zaļumus.
Uzturvielas
Kalorijas: 238kcal | Ogļhidrāti: 24g | Olbaltumvielas: 13g | Tauki: 11g | Piesātinātās taukskābes: 6g | Holesterīns: 113mg | Nātrijs: 405mg | Kālijs: 326mg | Šķiedrvielas: 3g | Cukurs: 21g | A vitamīns: 740IU | C vitamīns: 7mg | Kalcijs: 356mg | Dzelzs: 3mg