Porcijas izmaksas:: €1.60
Porcijas: 2
Kalorijas: 253kcal
Sastāvdaļas
- 400 g Mencas fileja der arī saldēta
- 1 šķipsna Sāls
- 1 ēd.k. Citrona sula
- 1 šķipsna Kajēnas pipari
- 20 ml Olīveļļa
- 1 šķipsna Pētersīļi kapāti
Pamācība
- Uzkarsē krāsni uz 205 grādiem.
- Mencas filejas ievieto cepamtraukā (vēlams stikla, taču der arī citi varianti). Pārslaka tās ar olīveļļu un citronu sulu, apber ar sāli un kajēnas pipariem.
- Cep aptuveni 10-12 minūtes. Pārcepta zivs kļūs gumijota.
Piezīmes
Ja izmanto saldētu mencas fileju, atkausē to istabas temperatūrā un kārtīgi nospied lieko ūdeni.
Uzturvielas
Kalorijas: 253kcal | Ogļhidrāti: 1g | Olbaltumvielas: 36g | Tauki: 11g | Piesātinātās taukskābes: 2g | Holesterīns: 86mg | Nātrijs: 157mg | Kālijs: 826mg | Cukurs: 1g | A vitamīns: 115IU | C vitamīns: 2mg | Kalcijs: 32mg | Dzelzs: 0.8mg