Ceptas olas

Ceptas olas

Klasisks brokastu vai vakariņu ēdiens.
Pagatavošana: 5 minūtes
Kopējais laiks: 5 minūtes
Ēdienreize: Brokastis, Vakariņas
Ēdiena veids: Pamatēdieni
Kategorija: Bez glutēna, Bez piena produktiem, Maz ogļhidrātu, Veģetārs
Porcijas: 1
Kalorijas: 166kcal

Sastāvdaļas

  • 2 Olas
  • 5 ml Olīveļļa tējkarote
  • Sāls
  • Melnie pipari

Pamācība

  • Uzkarsē pannu, pārsit divas olas un liek tās cepties. Var apcelt tikai no vienas puses, var apgriezt un apcept no abām. Apkaisa ar sāli un pipariem.

Uzturvielas

Kalorijas: 166kcal | Ogļhidrāti: 1g | Olbaltumvielas: 11g | Tauki: 13g | Piesātinātās taukskābes: 3g | Polinepiesātinātās taukskābes (labie tauki): 2g | Mononepiesātinātās taukskābes (labie tauki): 7g | Transtaukskābes: 0.03g | Holesterīns: 327mg | Nātrijs: 125mg | Kālijs: 121mg | Cukurs: 0.3g | A vitamīns: 475IU | Kalcijs: 49mg | Dzelzs: 2mg

Komentēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *