Porcijas: 4
Kalorijas: 291kcal
Sastāvdaļas
- 600 g Cūkas fileja
- 30 ml Dižonas sinepes
- 30 ml Sojas mērce
- 45 ml Olīveļļa
- 1 Ē.k. Brūnais cukurs
- 5 g Ķiploki
- Pipari
Pamācība
- Iejauc marinādi – 2 ēd.k. dižonas sinepju, 2 ēd.k. sojas mērces, 3 ēd.k. olīveļļas, 1 ēd.k. brūnā cukura, piparus, 1 daiviņu saspiesta ķiploka.
- Ar šo marinādi kārtīgi apsmērē cūkas fileju. Liek uz vismaz 2 h ledusskapī marinēties. Var arī uz visu nakti (vai dienu).
- Pirms gaļas cepšanas cepeškrāsnī, to vajag apbrūnināt pannā – pacep 5 minūtes katru pusi, kamēr brūna. Pirms tam noņem lieko marinādi.
- Tad gaļu liek uz cepešpannas (apakšā var paklāt cepampapīru vieglākai tīrīšanai) un liek 200 grādos cepties uz 30 minūtēm vai kamēr gatavs.
- 5-10 minūtes ļauj atdzist. Pasniedz ar zaļumiem un sev tīkamām piedevām
Uzturvielas
Kalorijas: 291kcal | Ogļhidrāti: 1g | Olbaltumvielas: 32g | Tauki: 16g | Piesātinātās taukskābes: 3g | Holesterīns: 97mg | Nātrijs: 582mg | Kālijs: 615mg | C vitamīns: 0.4mg | Kalcijs: 13mg | Dzelzs: 1.8mg