Porcijas: 9 šķēles
Kalorijas: 201kcal
Sastāvdaļas
- 700 g Cūkgaļas karbonāde €4.9
- 3 Olas €0.90
- 70 ml Eļļa €0.15 cepšanai
- 70 g Milti €0.05
- Sāls
- Pipari
Pamācība
- Cūkgaļas karbonādi sagriež šķēlēs un ar gaļas āmuriņu izklapē, lai gaļa mīkstāka. Apkaisa ar sāli un pipariem.
- Vienā dziļajā šķīvī ieber miltus, otrā sakuļ olas.
- Pannā uzkarsē eļļu un pirms likšanas pannā katru gaļas gabaliņu iemērc uzkultajā olā, apviļā miltos un vēlreiz iemērc olā. Cep kādas 20 minūtes no abām pusēm.
- Pasniedz ar salātiem un/vai citām piedevām (kartupeļi, rīsi, griķi) pēc izvēles.
Uzturvielas
Kalorijas: 201kcal | Ogļhidrāti: 6g | Olbaltumvielas: 19g | Tauki: 11g | Piesātinātās taukskābes: 7g | Holesterīns: 105mg | Nātrijs: 62mg | Kālijs: 339mg | Šķiedrvielas: 1g | Cukurs: 1g | A vitamīns: 80IU | Kalcijs: 13mg | Dzelzs: 1.4mg