Porcijas: 4 porcijas
Kalorijas: 381kcal
Sastāvdaļas
- 40 g Aprikožu ievārījums
- 2 Ēd.k. Sojas mērce vai Tamari
- 1 Ēd.k. Sezama eļļa
- 1 Ēd.k. Asā čili mērce
- 500 g Cūkgaļas fileja sagriezta strēmelēs
- 30 g Kukurūzas ciete
- 3 Ēd.k. Eļļa vislabāk vīnogu kauliņu vai avokado eļļa
- 350 g Zaļās pupiņas var būt saldētas
- 1/4 tase Lociņi
- 2 Ēd.k. Sezama sēklas grauzdētas
Pamācība
- Mazā bļodiņā sajauc aprikožu ievārījumu, sojas mērci un čili mērci.
- Cūkgaļas gabaliņus apviļā kukurūzas cietē.
- Liela pannā uzkarsē eļļu, pievieno gaļu, maisot līdz apbrūnējusi 6-8 min. Pievieno zaļās pupiņas, maisot, 3-6 minūtes, līdz pupiņas maigas.Pievieno ievārījuma mikslīti, kārtīgi maisa un cep kādu minūti, lidz viss savā starpā "sadraudzējies".Ņem nost no uguns un apber ar lociņiem un sezama sēkliņām.
Uzturvielas
Kalorijas: 381kcal | Ogļhidrāti: 21g | Olbaltumvielas: 29g | Tauki: 20g | Piesātinātās taukskābes: 3g | Polinepiesātinātās taukskābes (labie tauki): 5g | Mononepiesātinātās taukskābes (labie tauki): 11g | Transtaukskābes: 0.03g | Holesterīns: 81mg | Nātrijs: 105mg | Kālijs: 728mg | Šķiedrvielas: 3g | Cukurs: 7g | A vitamīns: 626IU | C vitamīns: 12mg | Kalcijs: 114mg | Dzelzs: 3mg