Porcijas: 4
Kalorijas: 235kcal
Sastāvdaļas
- 500 g Vistu aknas der arī tītara
- 2 Kartupeļi
- 1 Āboli
- 2 daiviņas Ķiploki
- Sāls un pipari
Pamācība
- Pannā uzkarsē eļļu, ber iekšā uz pusēm sagrieztas vistu akniņas, pacep 5 minūtes, piespiež ķiploku.
- Katliņā 5-8 minūtes pavāra nomizotus un gabaliņos sagrieztus kartupeļus un ābolu.
- Ber klāt apceptās akniņas un ķiploku, pavarā vēl 5 minūtes. Pieber sāli.
- Pirms blendēšanas ūdens daudzumam jābūt ap 50-100 ml. Visu sablendē viendabīgā masā.
Uzturvielas
Kalorijas: 235kcal | Ogļhidrāti: 21g | Olbaltumvielas: 24g | Tauki: 6g | Piesātinātās taukskābes: 2g | Holesterīns: 431mg | Nātrijs: 100mg | Kālijs: 776mg | Šķiedrvielas: 4g | Cukurs: 5g | A vitamīns: 13872IU | C vitamīns: 37mg | Kalcijs: 45mg | Dzelzs: 15mg