Porcijas: 4
Kalorijas: 53kcal
Sastāvdaļas
- 2 Kabači
- 1 ēd.k. Olīveļļa
- 1/2 tējk. itāļu garšvielu maisījums
- 35 g Parmezāna tipa siers
- Sāls un pipari
Pamācība
- Kabaci sagriež ripiņās
- Uzkarsē krāsni līdz 220 grādu temperatūrai
- Kabača ripiņas apmaisa ar olīveļļu, garšvielām un rīvēto sieru un kārto uz cepamā papīra. Pārkaisa ar atlikušo sieru. Cep kādas 8 minūtes vai kamēr siers izkusis un kabacis kraukšķīgi mīksts.
Uzturvielas
Kalorijas: 53kcal | Ogļhidrāti: 3g | Olbaltumvielas: 4g | Tauki: 3g | Piesātinātās taukskābes: 2g | Holesterīns: 6mg | Nātrijs: 148mg | Kālijs: 256mg | Šķiedrvielas: 1g | Cukurs: 3g | A vitamīns: 264IU | C vitamīns: 18mg | Kalcijs: 119mg | Dzelzs: 1mg