Krāsnī cepti kabači ar parmezāna sieru

Krāsnī cepti kabači ar parmezāna sieru

Ātra un viegla maltīte
Sagataves: 5 minūtes
Pagatavošana: 8 minūtes
Kopējais laiks: 13 minūtes
Ēdienreize: Pusdienas, Vakariņas
Ēdiena veids: Piedevas, Uzkodas
Kategorija: Bez glutēna, Maz ogļhidrātu, Veģetārs
Porcijas: 4
Kalorijas: 53kcal

Sastāvdaļas

  • 2 Kabači
  • 1 ēd.k. Olīveļļa
  • 1/2 tējk. itāļu garšvielu maisījums
  • 35 g Parmezāna tipa siers
  • Sāls un pipari

Pamācība

  • Kabaci sagriež ripiņās
  • Uzkarsē krāsni līdz 220 grādu temperatūrai
  • Kabača ripiņas apmaisa ar olīveļļu, garšvielām un rīvēto sieru un kārto uz cepamā papīra. Pārkaisa ar atlikušo sieru. Cep kādas 8 minūtes vai kamēr siers izkusis un kabacis kraukšķīgi mīksts.

Uzturvielas

Kalorijas: 53kcal | Ogļhidrāti: 3g | Olbaltumvielas: 4g | Tauki: 3g | Piesātinātās taukskābes: 2g | Holesterīns: 6mg | Nātrijs: 148mg | Kālijs: 256mg | Šķiedrvielas: 1g | Cukurs: 3g | A vitamīns: 264IU | C vitamīns: 18mg | Kalcijs: 119mg | Dzelzs: 1mg