
Porcijas: 2
Kalorijas: 130kcal
Sastāvdaļas
- 4 Olas
- 1 tk Majonēze
- 3 tk Graudainās sinepes
Pamācība
- Novāra olas (vēlams cieti vārītas). Nomizo un gareniski sagriež uz pusēm.
- Dzeltenumu liek bļodiņā, baltumu uz šķīvja.
- Dzeltenumu samaisa ar nelielu daudzumu majonēzes (mitrumam) un sinepēm (pēc garšas).
- Dzeltenuma masu pilda atpakaļ olu baltumos. Ja vēlas skaisti noformētas oliņas, var izmantot konditorijas maisiņu masas izspiešanai.
- Mēli var norīt.
Uzturvielas
Kalorijas: 130kcal | Olbaltumvielas: 11g | Tauki: 8g | Piesātinātās taukskābes: 2g | Holesterīns: 327mg | Nātrijs: 145mg | Kālijs: 121mg | A vitamīns: 475IU | Kalcijs: 49mg | Dzelzs: 1.5mg