Porcijas: 4
Kalorijas: 268kcal
Sastāvdaļas
- 35 g Mandeles Vēlams mizotas
- 1 daiviņa Ķiploki
- 70 g Baltmaize
- 1 ēd.k. Etiķis
- 3 ēd.k. Olīveļļa
- 500 ml Ūdens auksts
- 1 tējk. Sāls
- 400 g Vīnogas
Pamācība
- Lielā bļodā izmēcē baltmaizi. Lai zupiņa iznāktu balta, lieto tikai balto viduci, bez garoziņas.
- Mandeles un ķiploku sablendē ar dažām ēdamkarotēm ūdens, lai izveidojas viendabīga masa.
- Pievieno izmērcēto maizi, olīveļļu, etiķi un atlikušo ūdeni, kā arī sāli un kārtīgi sablendē.
- Ideālā variantā zupu atdzesē ledusskapī pāris stundas pirms pasniegšanas. Pasniedzot katrā bļodiņā ieber sauju vīnogu. Lai garšo!
Piezīmes
Mandeles vai nu iegādājies mizotas vai ieskaties Youtube, kā mizot mandeles (how to peel almonds).
Uzturvielas
Kalorijas: 268kcal | Ogļhidrāti: 29g | Olbaltumvielas: 4g | Tauki: 16g | Piesātinātās taukskābes: 2g | Nātrijs: 197mg | Kālijs: 285mg | Šķiedrvielas: 3g | Cukurs: 17g | A vitamīns: 66IU | C vitamīns: 4mg | Kalcijs: 61mg | Dzelzs: 1mg