Porcijas: 4
Kalorijas: 355kcal
Sastāvdaļas
- 2 Olas
- 250 ml Piens
- 125 g Milti
- 2 Ēd.k. Sviests
- 500 g Spināti Saldēti
- 150 g Fetas siers Fetaki vai Fetahi utt. – der dažādi
- Sāls pēc garšas
Pamācība
Spinātu pildījumam
- Ja lieto saldētus spinātus, tos atkausē, pakarsējot mazā katliņā.
Pankūkām
- Bļodā sajauc miltus, olas un pienu, vislabāk ar rokas blenderi. Mīklai jāsanāk viendabīgai, šķidrai, bez kunkuļiem.
- Uzkarsē pannu, izkausē uz tās sviestiņu. Lej pannā mīklu un apcep no abām pusēm 3-4 minūtes.
Liekam kopā
- Gatavās pankūkas liek uz šķīvja.
- Kad spināti ir kārtīgi uzsiluši, tos liek uz pankūkas vienas puses. Tiem virsū liek fetas siera gabaliņus un pārklāj ar pankūkas otru pusi.
- Baudiet šo vitamīniem un uzturvielām bagāto ēdienu!
Uzturvielas
Kalorijas: 355kcal | Ogļhidrāti: 33g | Olbaltumvielas: 17g | Tauki: 18g | Piesātinātās taukskābes: 11g | Holesterīns: 135mg | Nātrijs: 629mg | Kālijs: 872mg | Šķiedrvielas: 4g | Cukurs: 5g | A vitamīns: 12239IU | C vitamīns: 35mg | Kalcijs: 401mg | Dzelzs: 5mg