
Porcijas: 4
Kalorijas: 374kcal
Sastāvdaļas
- 450 g Vistas fileja
- 30 ml Olīveļļa
- Melnie pipari
- Sāls vēlams rozā Himalaju
- 20 g Ķiploki
- 100 g Tomāti
- 150 g Brokoļi
- 60 g Spināti
- 70 g Mozzarella siers
- 120 g Krēmsiers
Pamācība
- Pannā uzkarsē 2 ēdamkarotes eļļas un pievieno mazās strēmelītēs sagrieztu vistas fileju. Apkaisa ar sāli un pipariem. Cep, kamēr vista apcepusies un gandrīz gatava.
- Piespiež 4 ķiploka daiviņas un pacep vēl kādu brīdi, lai smaržas savelkas.
- Pievieno gabaliņos sagrieztu tomātu, brokoļus un spinātus.
- Cep, kāmēr brokoļi mīksti (3-4 minūtes). Pievieno sarīvēto sieru un krēmsieru.
Uzturvielas
Kalorijas: 374kcal | Ogļhidrāti: 8g | Olbaltumvielas: 32g | Tauki: 24g | Piesātinātās taukskābes: 10g | Polinepiesātinātās taukskābes (labie tauki): 2g | Mononepiesātinātās taukskābes (labie tauki): 10g | Transtaukskābes: 0.01g | Holesterīns: 116mg | Nātrijs: 361mg | Kālijs: 751mg | Šķiedrvielas: 2g | Cukurs: 3g | A vitamīns: 2404IU | C vitamīns: 44mg | Kalcijs: 167mg | Dzelzs: 1mg