
Porcijas: 4
Kalorijas: 235kcal
Sastāvdaļas
- 400 g Bietes
- 450 g Burkāni
- 100 g Fenheļa sakne Pēc izvēles, ja garšo
- 500 g Vistas fileja
- 400 g Brokoļi
- 100 g Cukini
Pamācība
- Noskalo un sagriež vistas fileju. Gabaliņus liek uz pannas cepties.
- Ņem 3 burkānus, 2 mazas bietītes, 1 fenheļa sakni, 1/2 cukini un 1/2 brokoļa. Burkānus un bietes nomizojam.
- Burkānus, fenheli un cukini sagriež ripiņās, bietes iegarenās strēmelītēs, brokoli sadala pa čemuriem. Bietes un burkānus pievieno vistas gaļai un mazliet uz pannas pasautē. Mazliet vēlāk pievieno fenheli un brokoli. Beigās – cukini. Pievieno sev tīkamas garšvielas.
Piezīmes
Dažādībai, ja ir pieejami, var izmantot dzeltenos burkānus un dzeltenās bietes.
Uzturvielas
Kalorijas: 235kcal | Ogļhidrāti: 19g | Olbaltumvielas: 31g | Tauki: 3g | Holesterīns: 80mg | Nātrijs: 273mg | Kālijs: 1365mg | Šķiedrvielas: 7g | Cukurs: 7g | A vitamīns: 8445IU | C vitamīns: 106.9mg | Kalcijs: 108mg | Dzelzs: 2.2mg