- 4 Olas
- 1 tk Majonēze
- 3 tk Graudainās sinepes
Novāra olas (vēlams cieti vārītas). Nomizo un gareniski sagriež uz pusēm.
Dzeltenumu liek bļodiņā, baltumu uz šķīvja.
Dzeltenumu samaisa ar nelielu daudzumu majonēzes (mitrumam) un sinepēm (pēc garšas).
Dzeltenuma masu pilda atpakaļ olu baltumos. Ja vēlas skaisti noformētas oliņas, var izmantot konditorijas maisiņu masas izspiešanai.
Mēli var norīt.
Kalorijas: 130kcal | Olbaltumvielas: 11g | Tauki: 8g | Piesātinātās taukskābes: 2g | Holesterīns: 327mg | Nātrijs: 145mg | Kālijs: 121mg | A vitamīns: 475IU | Kalcijs: 49mg | Dzelzs: 1.5mg