- 100 g Auzu pārslas
- 400 ml Ūdens
- 200 ml Piens var aizstāt ar augu pienu
- Kanēlis
- Augļi vai ogas
Katliņā lej ūdeni. Kad tas uzvārās, ber iekšā auzu pārslas. 10-15 minūtes pavāra.
Kad ūdens mazliet izvārījies/iztvaikojis un pārslas mīkstas lej klāt pienu un uzvāra.
Pasniedz pārkaisītu ar kanēli un augļiem vai ogām.
Kalorijas: 479kcal | Ogļhidrāti: 77g | Olbaltumvielas: 19g | Tauki: 10g | Piesātinātās taukskābes: 3g | Holesterīns: 16mg | Nātrijs: 110mg | Kālijs: 642mg | Šķiedrvielas: 10g | Cukurs: 11g | A vitamīns: 205IU | Kalcijs: 292mg | Dzelzs: 4.2mg