- 225 g Šampinjoni
- 5 g Ķiploki
- 280 g Spināti
- 4 Olas
- 200 ml Piens
- 60 g Fetas siers
- 60 g Parmezāna tipa siers jebkurs cietāks siers
- 125 g Mocarellas siers
- 1 šķipsna Sāls
- 1 šķipsna Pipari
Liek cepeškrāsni karsēties uz 180 grādiem.Sagriež spinātus, notīra sēnes un sagriež šķēlītēs. Saspiež ķiploku. Šampinjonus un ķiploku apcep uzkarsētā pannā kādas 5-7 minūtes,
Cepamtraukā ieber nosusinātus spinātus. Pa virsu uzber sēnes un fetas siera gabaliņus.
Bļodā sajauc olas, pienu un Parmezāna sieru. Pievieno nedaudz piparus. Sakulto masu lej cepamtraukā virs spinātiem un sēnēm. Pa virsu vienmērīgi pārber mocarellas sieru.
Cepamtrauku liek cepeškrāsnī un cep kādas 45-55 minūtes vai kamēr virsiņa ir apbrūnējusi.
Kalorijas: 207kcal | Ogļhidrāti: 6g | Olbaltumvielas: 17g | Tauki: 13g | Piesātinātās taukskābes: 7g | Holesterīns: 144mg | Nātrijs: 499mg | Kālijs: 498mg | Šķiedrvielas: 1g | Cukurs: 3g | A vitamīns: 4830IU | C vitamīns: 14.2mg | Kalcijs: 376mg | Dzelzs: 2.2mg