Go Back
+ servings

Cepta mencas fileja

Veselīga un viegla zivs pagatavošanas recepte
No ratings yet
Print Pin Add to Collection
Ēdienreize: Pusdienas, Vakariņas
Ēdiena veids: Pamatēdieni
Kategorija: Bez glutēna, Bez piena produktiem, Zivju ēdieni
Receptes izmaksas: < 2 eur
Plānam: Keto, Universālajam sievietēm 1500kcal
Prep Time: 5 minūtes
Cook Time: 12 minūtes
Total Time: 17 minūtes
Servings: 2
Kalorijas: 253kcal
Cost: €1.60

Ingredients

  • 400 g Mencas fileja der arī saldēta
  • 1 šķipsna Sāls
  • 1 ēd.k. Citrona sula
  • 1 šķipsna Kajēnas pipari
  • 20 ml Olīveļļa
  • 1 šķipsna Pētersīļi kapāti

Instructions

  • Uzkarsē krāsni uz 205 grādiem.
  • Mencas filejas ievieto cepamtraukā (vēlams stikla, taču der arī citi varianti). Pārslaka tās ar olīveļļu un citronu sulu, apber ar sāli un kajēnas pipariem.
  • Cep aptuveni 10-12 minūtes. Pārcepta zivs kļūs gumijota.

Notes

Ja izmanto saldētu mencas fileju, atkausē to istabas temperatūrā un kārtīgi nospied lieko ūdeni.

Nutrition

Kalorijas: 253kcal | Ogļhidrāti: 1g | Olbaltumvielas: 36g | Tauki: 11g | Piesātinātās taukskābes: 2g | Holesterīns: 86mg | Nātrijs: 157mg | Kālijs: 826mg | Cukurs: 1g | A vitamīns: 115IU | C vitamīns: 2mg | Kalcijs: 32mg | Dzelzs: 0.8mg