Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Nutrition Label
–
+
servings
Cepti dārzeņi ar cūkgaļas gabaliņiem
Sātīgs pusdienu ēdiens
No ratings yet
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ēdienreize:
Pusdienas, Vakariņas
Ēdiena veids:
Pamatēdieni
Keyword:
Cūkgaļa
Kategorija:
Bez glutēna, Bez piena produktiem, Gaļas ēdieni
Prep Time:
20
minūtes
Cook Time:
40
minūtes
Total Time:
1
stunda
Servings:
4
ēdāji
Kalorijas:
405
kcal
Ingredients
250
g
Burkāni
300
g
Brokoļi
400
g
Puķkāposti
800
g
Kartupeļi
10
g
Ķiploki
2 daiviņas
600
g
Cūkgaļa
1
g
Sāls
1
g
Pipari
5
ml
Olīveļļa
Instructions
Cūkgaļu noskalo, sagriež gabaliņos un lieks sakarsētā pannā cepties.
Kamēr gaļa cepas, nomizo un sagriež dārzeņus
Kad gaļa ir gatava, pannā pievieno burkānus un puķkāpostus, mazliet vēlāk arī brokoļus. Neaizmirstam sāli, piparus un caur spiedi izspiestu ķiploku.
Kad burkāni un puķkāposti gandrīz mīksti, pievieno brokoļus,
Pasniedz ar vārītiem vai ceptiem kartupeļiem.
Notes
4 porcijām nepieciešami 6 kartupeļi, 4 vidēji burkāni, puse no brokoļa, puse no puķkāposta
Nutrition
Kalorijas:
405
kcal
|
Ogļhidrāti:
41
g
|
Olbaltumvielas:
38
g
|
Tauki:
10
g
|
Piesātinātās taukskābes:
3
g
|
Holesterīns:
90
mg
|
Nātrijs:
312
mg
|
Kālijs:
2080
mg
|
Šķiedrvielas:
10
g
|
Cukurs:
6
g
|
A vitamīns:
10910
IU
|
C vitamīns:
142.4
mg
|
Kalcijs:
163
mg
|
Dzelzs:
9.4
mg