Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Nutrition Label
–
+
servings
Krāsnī cepta forele
Ļoti vienkārši un ļoti garšīgi!
4
from
2
votes
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ēdienreize:
Pusdienas, Vakariņas
Ēdiena veids:
Pamatēdieni
Keyword:
Forele
Kategorija:
Bez glutēna, Bez piena produktiem, Maz ogļhidrātu, Zivju ēdieni
Prep Time:
5
minūtes
Cook Time:
30
minūtes
Total Time:
35
minūtes
Servings:
3
Kalorijas:
310
kcal
Autors:
Laura Ančupāne
Ingredients
750
g
Foreles
ķidātas
15
g
Ķiploki
Olīveļļa
Rozmarīns
Sāls
1/2
Citrons
Melnie pipari
Instructions
Sakarsē cepeškrāsni 180 grādus karstu.
Foreles no iekšpuses ierīvē ar sāli, pipariem, pildi ar sakapātiem ķiplokiem un liec uz cepamās veidnes.
Pārslaki ar olīveļļu, pārkaisi rozmarīnu, vēl nedaudz sāli, piparus un liec krāsnī cepties 30 minūtes.
Gatavai forelei pārslaki citrona sulu un pasniedz.
Notes
2-3 porcijām vajadzēs 2 foreles
Nutrition
Kalorijas:
310
kcal
|
Ogļhidrāti:
3
g
|
Olbaltumvielas:
51
g
|
Tauki:
8
g
|
Piesātinātās taukskābes:
1
g
|
Holesterīns:
147
mg
|
Nātrijs:
78
mg
|
Kālijs:
1247
mg
|
A vitamīns:
155
IU
|
C vitamīns:
17.1
mg
|
Kalcijs:
181
mg
|
Dzelzs:
1.9
mg