Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Nutrition Label
–
+
servings
Lēcas ar dārzeņiem
Lielisks veģetārs ēdiens.
No ratings yet
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ēdienreize:
Pusdienas, Vakariņas
Ēdiena veids:
Pamatēdieni
Keyword:
Lēcas, Pākšaugi
Kategorija:
Bez glutēna, Bez piena produktiem, Vegānu, Veģetārs
Prep Time:
10
minūtes
Cook Time:
20
minūtes
Total Time:
30
minūtes
Servings:
4
Kalorijas:
241
kcal
Ingredients
200
g
Lēcas
75
g
Sīpoli
75
g
Paprika
20
g
Ķiploki
50
g
Seleriju kāti
50
g
Burkāni
250
ml
Dārzeņu buljons
15
ml
Olīveļļa
1
šķipsna
Sāls
1
šķipsna
Paprikas pulveris
Instructions
Katliņā uzvāra ūdeni (pievieno sāli), kad ūdens vārās, ieber lēcas, vāra, kamēr mīkstas, ap
15
minūtes.
Sagriež dārzeņus un apcep tos uzkarsētā olīveļļā, kamēr tie mīksti.
Apceptajiem dārzeņiem pievieno uzvārītās lēcas un mazliet visu pasautē. Pievieno sāli un paprikas pulveri.
Notes
Lēcas var aizvietot ar kuskusu, arī ar dārzeņiem var variēt.
Nutrition
Kalorijas:
241
kcal
|
Ogļhidrāti:
37
g
|
Olbaltumvielas:
13
g
|
Tauki:
4
g
|
Nātrijs:
371
mg
|
Kālijs:
636
mg
|
Šķiedrvielas:
16
g
|
Cukurs:
4
g
|
A vitamīns:
2990
IU
|
C vitamīns:
30.2
mg
|
Kalcijs:
50
mg
|
Dzelzs:
3.9
mg