Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Nutrition Label
–
+
servings
Mencas fileja tomātu mērcē
Viegls un super ātrs vakariņu ēdiens.
No ratings yet
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ēdienreize:
Pusdienas, Vakariņas
Ēdiena veids:
Pamatēdieni
Keyword:
Menca
Kategorija:
Bez glutēna, Bez piena produktiem, Zivju ēdieni
Prep Time:
5
minūtes
Cook Time:
15
minūtes
Total Time:
20
minūtes
Servings:
2
Kalorijas:
415
kcal
Ingredients
250
g
Mencas fileja
200
ml
tomātu mērce
Sāls
Pipari
15
ml
Olīveļļa
125
g
brūnie vai savvaļas rīsi
Instructions
Zivi apsmērē ar sāli un pipariem, apslaka ar olīveļļu.
Katliņā uzkarsē tomātu mērci, liek tajā zivi un kārtīgi to noklāj ar tomātu mērci.
Liek zivi cepties 200 grādos uz
10-15
minūtēm.
Pasniedz ar brūnajiem vai savvaļas rīsiem.
Notes
Bezglutēna variantam rīsi jāaizvieto ar ko citu!
Nutrition
Kalorijas:
415
kcal
|
Ogļhidrāti:
52
g
|
Olbaltumvielas:
32
g
|
Tauki:
9
g
|
Piesātinātās taukskābes:
1
g
|
Holesterīns:
53
mg
|
Nātrijs:
596
mg
|
Kālijs:
1114
mg
|
Šķiedrvielas:
5
g
|
Cukurs:
5
g
|
A vitamīns:
485
IU
|
C vitamīns:
8.3
mg
|
Kalcijs:
46
mg
|
Dzelzs:
2.7
mg