Kategorija: Bez glutēna, Bez piena produktiem, Gaļas ēdieni, Maz ogļhidrātu
Prep Time: 5minūtes
Cook Time: 25minūtes
Total Time: 30minūtes
Servings: 3
Kalorijas: 393kcal
Ingredients
500gVistu šķiņķīšiar kaulu un ādu.
800gPuķkāposts
170gBumbieris
Instructions
Vistu šķinķīšus ierīvē ar sāli un pipariem (ar visu ādu).
Uzkarsētā pannā liek vistas ar ādu uz leju, pacep kādas 3 minūtes, kamēr āda apbrūnējusi un sāk izdalīties tauki.
Pannā pievieno sadalītu puķkāpostu un bumbieri. Izkārto tā, lai vista paliek ar ādas pusi uz leju.
Tad visu liek 200 grādos uzkarsētā cepeškrāsnī, cep 15 minūtes. Tad vistu apgriež uz otru pusi un pacep vēl kādas 10 minūtes, kamēr puķkāposts un bumbieri mīksti un vista viegli atdalās no kaula.
Notes
3 porcijām vajadzēs 3 lielus vistu šķinķīšus, 1 lielu puķkāpostu un 1 lielu bumbieri.
Pašreizējā bildīte neatbilst receptei.